Ћ≥кувальн≥ властивост≥ ф≥куса







—≥к листк≥в ≥ стебел використовують при л≥куванн≥ дизентер≥њ, гемороњ, фурункульоз≥. Ўк≥рка стебел йде на виробництво препарату проти раку, розлад≥в шлунку, дизентер≥њ.

—уцв≥тт¤ ф≥куса корисн≥ дл¤ л≥куванн¤ хвороб, ¤к≥ супроводжуютьс¤ п≥двищеним тромбоутворенн¤м, наприклад, тромбофлеб≥ту, варикозного розширенн¤ вен.  орисн≥ вони ≥ при серцевосудинних захворюванн¤х, ¤к≥ прот≥кають з п≥двищеним згортанн¤м кров≥. ѕлоди, зварен≥ в молоц≥, використовують дл¤ л≥куванн≥ бронх≥ту, трахењту. ѓх рекомендують вживати при закр≥пах. –озварен≥ в молоц≥ плоди прискорюють дозр≥ванн¤ нарив≥в.



≤нш≥ рослини (‘)


Ќа головну



Hosted by uCoz